Tutustu toimitusehtoihimme

Tarkista, että kuljetusauto mahtuu toimituspaikalle

Varmista etukäteen, että pihaasi voi ajaa isolla ja painavalla kuljetusautolla ja että kuljetusautolla on tarvittava määrä tilaa purkupaikalla. Ota huomioon, että pihakiveykset ja asfaltit saattavat murtua raskaan ajoneuvon painosta. Suurin multaa toimittava ajoneuvoyhdistelmämme on ns. kasettikuorma. Sillä voi kuljettaa enimmillään 38 m³ multaa. Jos pihassasi on portti, sen leveyden tulee olla vähintään 3 metriä. Tien leveyden ennen sisääntuloväylää tulee olla vähintään 7 metriä, jotta auto pääsee kääntymään tontille.

Ajoneuvoyhdistelmän kokonaispaino on noin 60 tonnia, pituus 20 metriä ja leveys 3 metriä. Auton korkeus on 4 metriä ja kippauskorkeus 8 metriä.

Tilaa kourakauha- ja kolmikaatokippikuljetukset puhelimitse

Voimme toimittaa multaa hankaliin paikkoihin autoilla, joissa on kourakauhalla varustettu nosturi. Nosturilla voimme nostaa mullan lavalta suoraan tontille, esimerkiksi aidan yli. Nosturin toimintasäde on kahdeksan metriä sivullepäin ja viisi metriä ylöspäin. Kuorman maksimikoko on 10 m³.

Tee erikoisautojen tilaukset hyvissä ajoin, viimeistään noin viikkoa ennen haluttua toimitusaikaa.  Jos tarvitset erikoiskuljetusta, soita mullan myyntiimme, sillä erikoiskuljetusten hinnat eivät näy nettitilauslomakkeella.

Asiakkaan tulee olla itse paikalla tai vaihtoehtoisesti merkitä kippauspaikka esim. kyltillä tai pressulla. Tällöin asiakas sitoutuu olemaan tavoitettavissa puhelimitse antamassaan numerossa.

Turhista käynneistä veloitetaan aina kuljetusmaksu.

Kuorman kippaamisesta päättää aina kuljettaja. Mikäli kuljettaja katsoo, että asiakkaan näyttämä kippauspaikka ei ole mahdollinen, on asiakkaan osoitettava uusi paikka, johon kippauksen voi turvallisesti tehdä. Kuorma voidaan mahdollisesti tarvittaessa kipata esimerkiksi ajamalla pihakiveyksen yli. Tällöin kuitenkin asiakas on aina vastuussa pihakivien tai muiden rakenteiden vioittumisesta tai rikkoutumisesta.

Mullantoimitus tapahtuu pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-16.00 välisenä aikana. Myöhäisemmästä toimitusajasta on sovittava erikseen. Pyrimme toimittamaan mullan viiden arkipäivän sisällä tilauksestasi.

Hinta on ilmoitettu verollisena perille toimitettuna.