Multatoimituslaskuri

Laske tarvitsemasi mullan määrä alla olevalla laskurilla ja tilaa se osoitteeseesi toimitettuna

Kun olet laskenut tarvitsemasi multamäärän, voit halutessasi noutaa sen myös itse. Katso noutopisteidemme tiedot yhteystietosivulta.

Valitse multatyyppi

Metsäpirtin Nurmikkomulta on käyttövalmista kasvuvoimaista kompostimultaa ja sopii nimensä mukaisesti erinomaisesti nurmikon kasvualustaksi.

Uudelle nurmikolle suosittelemme vähintään 15 cm multakerrosta.

Tarkemmat tiedot löydät tuoteselosteesta.

Metsäpirtin Puutarhamulta on kasvuvoimaista ravinteikasta kompostimultaa ja se sopii kasvualustaksi mm. puutarhan koristekasveille ja perennoille.

Koristepensaille ja ryhmäistutuksille suosittelemme vähintään 25 cm multakerrosta.

Puuvartisille kasveille suosittelemme mullan laimentamista pohjamaan kanssa suhteessa 50/50. Tarkemmat tiedot löydät tuoteselosteesta.


Viheralueen mitat

Syötä tähän haluamasi viheralueen mitat, niin lomake laskee tarvittavan mullan kuutiomäärän. Jos olet jo itse laskenut multamäärän, voit syöttää sen suoraan Mullan määrä -kenttään.

cm

Mullan määrä ja hinta

Mullan tiivistyminen (20 %) huomioidaan automaattisesti. Suurin kuormakoko 38 m³.

Määritä toimituspaikka ja multamäärä hinnan laskemiseksi.

Toimitukset arkipäivisin pääsääntoisesti klo 7-16 välillä. Pyrimme toimittamaan tilaukset viiden arkipäivän sisällä. Lisätietoja-kenttään lomakkeen lopussa voit antaa tarkempia toimitukseen liittyviä tietoja.

Tilaajan tiedot ja toimitusosoite:

Tilaan:

Toimituspaikan osoite

Laskutusosoite

Maksuista vastaa tilaaja.

Laskun maksaja

Lasku toimitetaan osoitteeseenToimitusehdot

Tarkista, että kuljetusauto mahtuu toimituspaikalle

Varmista etukäteen, että pihaasi voi ajaa isolla ja painavalla kuljetusautolla ja että kuljetusautolla on tarvittava määrä tilaa purkupaikalla. Ota huomioon, että pihakiveykset ja asfaltit saattavat murtua raskaan ajoneuvon painosta. Suurin multaa toimittava ajoneuvoyhdistelmämme on ns. kasettikuorma. Sillä voi kuljettaa enimmillään 38 m³ multaa. Jos pihassasi on portti, sen leveyden tulee olla vähintään 3 metriä. Tien leveyden ennen sisääntuloväylää tulee olla vähintään 7 metriä, jotta auto pääsee kääntymään tontille.

Ajoneuvoyhdistelmän kokonaispaino on noin 60 tonnia, pituus 20 metriä ja leveys 3 metriä. Auton korkeus on 4 metriä ja kippauskorkeus 8 metriä.

Tilaa kourakauha- ja kolmikaatokippikuljetukset puhelimitse

Voimme toimittaa multaa hankaliin paikkoihin autoilla, joissa on kourakauhalla varustettu nosturi. Nosturilla voimme nostaa mullan lavalta suoraan tontille, esimerkiksi aidan yli. Nosturin toimintasäde on kahdeksan metriä sivullepäin ja viisi metriä ylöspäin. Kuorman maksimikoko on 12 m³.

Käytössämme on myös kolmikaatokipillä varustettuja kolmeakselisia maansiirtoautoja. Suurin toimitettava kuorma tällä autolla on 13 m³.

Tee erikoisautojen tilaukset hyvissä ajoin, viimeistään noin viikkoa ennen haluttua toimitusaikaa.  Jos tarvitset erikoiskuljetusta, soita mullan myyntiimme puh. 050 336 5703 tai 050 471 9647, sillä erikoiskuljetusten hinnat eivät näy nettitilauslomakkeella.

Ole paikalla tai merkitse kippauspaikka – turhasta käynnistä kuljetusmaksu

Asiakkaan tulee olla itse paikalla tai vaihtoehtoisesti merkitä kippauspaikka esim. kyltillä tai pressulla. Tällöin asiakas sitoutuu olemaan tavoitettavissa puhelimitse antamassaan numerossa.

Turhista käynneistä veloitetaan aina kuljetusmaksu.

Kuorman kippaamisesta päättää aina kuljettaja. Mikäli kuljettaja katsoo, että asiakkaan näyttämä kippauspaikka ei ole mahdollinen, on asiakkaan osoitettava uusi paikka, johon kippauksen voi turvallisesti tehdä. Kuorma voidaan mahdollisesti tarvittaessa kipata esimerkiksi ajamalla pihakiveyksen yli. Tällöin kuitenkin asiakas on aina vastuussa pihakivien tai muiden rakenteiden vioittumisesta tai rikkoutumisesta.

Asiakas tai asiakkaan edustaja kuittaa kuormakirjan. Mikäli kukaan ei ole paikalla vastaanottamassa kuormaa, kuittaa kuljettaja kuormakirjan.

Mullantoimitus tapahtuu pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-16.00 välisenä aikana. Myöhäisemmästä toimitusajasta on sovittava erikseen. Pyrimme toimittamaan mullan viiden arkipäivän sisällä tilauksestasi.

Hinta on ilmoitettu verollisena perille toimitettuna.

Linkki tietosuojaselosteeseen HSY:n sivuilla